Deskundig en onafhankelijke aankoopkeuringen voor caravan of campers!

Deskundig en onafhankelijke aankoopkeuringen. Koop uw gebruikte caravan of camper met zekerheid en kies voor een CaravanRepair specialist.

Caravan repair garantie

Deskundig en onafhankelijke advies aankoopkeuringen voor caravan en campers.

Kies voor een gediplomeerde keurmeester die je een deskundig en onafhankelijke aankoopkeuring voor je caravan of camper geeft. Zij onderzoeken je caravan of camper grondig voordat je een koopcontract tekent. Daarbij kijken we ook naar de onderhoudshistorie van het voertuig. Het advies is onafhankelijk en betrouwbaar en hebben er geen belang bij of een dealer of een verkoper een verkoop doet of niet. Onze belangrijkste richtlijn is dat je een betrouwbare caravan of camper aanschaf voor een goede prijs. Een gebruikte caravan of camper kopen is niet alleen een kwestie van vertrouwen maar ook van zekerheid. klik hier voor meer informatie!

Persoonlijk advies bij aankoopkeuring caravan, campers.

Onze dealers hebben al jaren lange ervaring in de caravan en camperbranche en weten dus goed waar ze het over hebben.. De deskundige en onafhankelijke aankoopkeuringen voor caravans en campers zijn zeer uitgebreid. de CaravanRepair deal maakt gebruik van de nieuwste uitleesapparatuur voor bijvoorbeeld de elektronica. Zo wordt goed gecontroleerd of alle elektronische systemen in orde zijn. Ook maken wij een proefrit bij campers, en controleren wij de onderhoudsgeschiedenis van de camper of caravan

Onderhoudsrapport als hulp bij onderhandeling.

Onze betrouwbaarheid, deskundig en onafhankelijk advies aankoopkeuring voor caravans en campers zorgen ervoor dat je precies weet wat de staat van de caravan of camper is. Dankzij dit onafhankelijke en betrouwbare rapport bepaal je of de koop verstandig is of niet.

Maak een afspraak voor aankoopkeuring Caravan/Campers!

Heb je een caravan of camper op het oog en wil je een aankoopkeuring aanvragen? Bij onze CaravanRepair specialisten krijg je persoonlijk advies.kosten voor een geheel onafhankelijk advies voor een caravan 245,00 Euro en voor Campers, afhankelijk van het type keuring van 185,00 tot 340,00 Euro.Klik hier voor meer informatie!

Klik hier voor een afspraak voor uw aankoopkeuring!