FAQ items aan het laden...

Caravan verzekering

Een goede verzekeringen voor uw caravan.

Met het afsluiten van een caravan verzekering kunt u veel ellende en narigheid besparen. Natuurlijk hopen we dat u een onbezorgde vakantie tegemoet zult gaat en dat u geen gebruik hoeft te maken van de verzekering voor de caravan of camper. Maar mocht er toch iets onverwachts gebeuren, dan kunt u in ieder geval terugvallen op de verzekering. klik voor meer informatie hier!

Online caravan verzekeringen afsluiten.

Bij CaravanRepair bent u aan het goede adres voor het afsluiten van een goede caravan verzekering. U sluit de verzekering voor de caravan of de camper snel en eenvoudig online af. Dit kost u nauwelijks tijd. U profiteert meteen van de verzekering en u heeft heeft geen eigen risico. Loopt uw onverhoopt caravan schade op, dan is er voor u direct een vervangend exemplaar. Indien er een reparatie nodig is, dan kunt u hiervoor terecht bij uw eigen caravandealer. Een groot voordeel van de verzekering is ook dat u verzekerd bent van deskundige hulp. 24 uur per dag mag u een beroep doen op onze Alarm Centrale. Klik hier voor informatie!

Informatie aanvragen?

U wilt een verzekering  afsluiten maar heeft nog een aantal vragen? De meeste informatie vindt u op onze website. Wilt u toch eerst iemand spreken voordat u de verzekering afsluit? Bel dan het nummer dat u vindt op onze website. U kunt via Whatsapp  ook uw vragen doorgeven. Dan reageren wij zo snel mogelijk terug. Wilt u de caravanverzekering direct aanvragen, dan ziet u hiervoor een button op de site. Klik hier voor meer informatie.

VRAGEN OVER UW CARAVAN- OF CAMPERSCHADE, VRAAG HET AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

LAAT ONS U TERUGBELLEN

Vul uw telefoonnummer in op het onderstaande formulier en onze medewerkers nemen contact met u op