Aangepaste maatregelen coronavirus (COVID-19)

Nu de overheid weer landelijke maatregelen afgekondigd heeft om zoveel mogelijk nieuwe besmettingen te voorkomen. Vinden wij van de CaravanRepair® Groep het belangrijk om er alles aan de doen wat binnen de mogelijkheden ligt. De gezondheid van onze medewerkers en die van u en uw collega’s staan altijd voorop.

Vanuit CaravanRepair® Groep volgen we de ontwikkelingen omtrent het coronavirus COVID19) op de voet. Wij realiseren ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij, ook in deze periode, 1* Ons Trainingscentrum is gesloten voor alle groepstrainingen en voor introductie trainingen. 2* Als er trainingen zijn aangemeld, komen deze tijdelijk te vervallen en worden deze later alsnog ingepland 3* Uiteraard gaan de 1 op 1 trainingen (basis) gewoon door. Onze trainers nemen daarvoor passende maatregelen. Voor onze buitendienst geldt, dat zij geen bezoeken meer inplannen tenzij dringend noodzakelijk is, en waar mogelijk er een telefonisch contact zal zijn.

Met de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), hebben ook onze CaravanRepair® dealers de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. De CaravanRepair® dealers doen er alles aan om de service, zoals u die van hen gewend bent, zo goed mogelijk uit te voeren. Wilt u weten welke COVID-19 maatregelen er zijn genomen, kijk dan op de website van de betreffende CaravanRepair® dealer.