Deskundige en onafhankelijke aankoopkeuringen voor caravan of campers!

Koop een 2e hands caravan of camper met zekerheid: kies voor een aankoopkeuring van Carhost!

Caravan repair garantie

Carhost is een gediplomeerde keurmeester die je een onafhankelijke en deskundige aankoopkeuring voor je camper of caravan geeft. Wij onderzoeken je camper of caravan grondig voordat je een koopcontract tekent. Ook bij particuliere verkoop op locatie. Daarbij kijken we ook naar de onderhoudshistorie van het voertuig. Ons advies is onafhankelijk en betrouwbaar en wij hebben er geen belang bij of een dealer of een verkoper een verkoop doet of niet. Onze belangrijkste richtlijn is dat je een betrouwbare camper of caravan aanschaft voor een goede prijs.

Persoonlijk advies bij aankoopkeuring caravan, campers.

Carhost heeft meer dan 20 jaar ervaring in de caravan en camperbranche. De aankoopkeuringen voor campers en caravans zijn zeer uitgebreid. Carhost maakt gebruik van de nieuwste uitleesapparatuur voor bijvoorbeeld de elektronica. Zo wordt goed gecontroleerd of alle elektronische systemen in orde zijn. Ook maken wij een proefrit bij campers, en controleren wij de onderhoudsgeschiedenis van de camper of caravan

Onderhoudsrapport als hulp bij onderhandeling.

Onze betrouwbaarheid, onafhankelijkheid en deskundigheid zorgen ervoor dat je precies weet wat de staat van de caravan of camper is. Dankzij dit onafhankelijke en betrouwbare rapport bepaal je of de koop verstandig is of niet.

Binnen 24 uur op afspraak in heel Nederland & België!

Het maakt niet uit waar je in Nederland woont, Carhost is binnen 24 uur op afspraak in heel Nederland en België en geeft deskundig en onafhankelijk advies. Met ons aankooprapport heb je een sterkere onderhandelingspositie bij de aankoop van een caravan of camper.

Maak een afspraak voor aankoopkeuring Caravan/Campers!

Heb je een caravan of camper op het oog en wil je snel een aankoopkeuring aanvragen? Onze gediplomeerde keurmeester geeft je persoonlijk advies. Wij zijn binnen 24 uur op locatie!

Maak een afspraak via 085-4000032 voor uw aankoopkeuring