Beleef de ultieme vrijheid tijdens jou camperreis op de Azoren

AzorenErvaar een unieke combinatie tussen steden, natuur en vooral vrijheid. Tijdens deze 11-daagse reis bezoek je de prachtige en veelzijdige steden als Porto en Lissabon in Portugal.En ontdek je een parel in de Atlantische oceaan; Sao Miguel op de Azoren, per camper.

Porto

Vanaf Amsterdam vlieg je naar de stad Porto gelegen in het noorden van Portugal aan de rivier de Douro. Je verblijft 2 nachten in Hotel da Bolsa in de historische wijk Ribeira.

Sao Miguel

Camperreis AzorenVanaf Porto vlieg je naar de Azoren naar het eiland Sao Miguel waar je de komende week gaat genieten van de prachtige natuur. de eerste nacht verblijf je in het hotel Vila Nova gelegen in de hoofdstad Ponta Delgada. De volgende dag ga je naar het verhuurstation om de camper op te halen voor de komende 6 dagen. Aan het einde van de camperreis lever je de camper weer in voorafgaande aan de vlucht naar Lissabon.

Lissabon

Vakantie AzorenBij aankomst in Lissabon neem je de metro of taxi naar het hotel Turim Restauradores, gelegen in het hart van Lissabon , vlakbij het treinstadion Rossio. De komende 3 nachten verblijf je in deze geweldige stad, goud op 7 heuvels. Aan het eind van deze unieke en bijzonde reis vlieg je terug vanuit Lissabon rechtstreeks naar Amsterdam.

Deze unieke steden en camperreis kunt u exclusief boeken bij; www.Priolo Travel.nl info@priolotravel.nl of tel +31 (0) 30 743 3923.

Deze reis is te boeken met dagelijks vertrek van uit Amsterdam. Incl. vluchten Amsterdam-Porto, Porto-Sao Miguel, Sao Miguel-Lissabon en Lissabon-Amsterdam. voor alle vluchten incl 23 kilo ruimbagage, 6 overnachtingen in de genoemde hotels op basis van een 2-persoonskamer incl. ontbijt, 6 etmalen camper huur ( 2 personen) incl. ongelimiteerd aantal kilometers en lokale belastingen en schoonmaak kosten.

Deze bijzondere camperreis is exclusief te boeken al vanaf 1090,00 euro p.p.

 

2019-03-21T13:29:31+00:00