FAQ items aan het laden...

CaravanRepair trainingen

CaravanRepair trainingen, opleiding door zeer ervaren trainers

Levenslange garantie op wandschade reparaties

Het repareren van een caravan is iets waar behoorlijk wat werk bij komt kijken. Bij CaravanRepair bent u aan het juiste adres voor een professionele CaravanRepair trainingen voor caravan reparaties. U kunt bij ons terecht voor alle CaravanRepair trainingen om een caravantechnicus. We hebben een opleidingscentrum waar zeer ervaren trainers klaarstaan om u te helpen om caravantechnicus te worden. wij leiden monteurs op in het herstel van geprofileerde caravan en camperwanden. De caravantechniek wordt steeds complexer en ingewikkelder, ook worden er steeds weer andere en nieuwe technieken toegepast in bijvoorbeeld het verlijmen van caravanwanden. Ook het plaatsen en gebruiken van andere materialen maakt het soms complexer.

Een goede caravan tot caravantechnicus is een must voor de kwaliteit.

Tijdens de opleiding van CaravanRepair trainingen in Dronten is er veel aandacht voor het herstellen van caravanwanden. Het beproefde caravanrepair concept staat tijdens deze opleiding centraal. Dit systeem kent straks geen geheimen meer voor de monteurs. Uiteraard is er ook alle aandacht voor eventuele veranderingen en verbeteringen. Er wordt nogal eens iets aangepast als het gaat om bijvoorbeeld het verlijmen van de caravanwanden. Onze gecertificeerde monteurs weten daar straks alles van. Pas na het behalen van het certificaat gaan zij aan de slag met het herstellen van caravanwanden.Klik hier voor meer info.

Gradaties in opleiding CaravanRepair trainingen

Onze CaravanRepair trainingen zijn opleidingen voor caravanwandherstel van beginners tot gevorderden en professionals die hun kennis willen bijscholen. We hebben allereerst de basisopleiding caravanwand herstel. Deze is geschikt voor iedereen die zich bezig wil gaan houden met caravan reparaties. Ook personen die hun kennis en vaardigheden willen bijhouden, bijspijkeren en opfrissen komen in aanmerking voor deze opleiding. Voor de opleiding caravanwand herstel voor gevorderden is wel enige ervaring vereist. Als laatste hebben we dan nog de opleiding caravanwand herstel ministructuur. Deze is geschikt voor monteurs die al een aantal jaren ervaring hebben met het herstellen van caravanwanden. Omdat er tijdens deze opleiding gebruik gemaakt wordt van speciale technieken en producten is er wel een bepaald niveau vereist. Wilt u meer informatie over de kosten? Kijk op onze website bij de tabel prijzen. Om terug te keren naar de homepage klik hier.

VRAGEN OVER UW CARAVAN- OF CAMPERSCHADE, VRAAG HET AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

LAAT ONS U TERUGBELLEN

Vul uw telefoonnummer in op het onderstaande formulier en onze medewerkers nemen contact met u op