FAQ items aan het laden...

CaravanRepair Vic

CaravanRepair Vic

Levenslange garantie op wandschade reparaties

CaravanRepair Vic maakt deel uit van de CaravanRepair Group Europe. En zijn Gespecialiseerd in het herstel van caravan en camperschades. Onze CaravanRepair methode is een techniek om de geprofileerde caravan- of camper zijwanden, maar ook daken van caravan en campers onzichtbaar te herstellen. De caravanschade wordt door ons volledig onzichtbaar hersteld.  Heeft u een caravan of camperschade, krassen, deukjes in uw caravan of camper of hagelschade? laat de specialisten van de CaravanRepair Group zorgen dat uw caravan of camper er weer in optimale staat wordt gebracht. CaravanRepair Vic is een onderdeel van onze Master dealer die vanuit de hoofdvestiging in Sant Climent de Peralta werkt en garant staat voor de provincie Catalonië  met zijn team van specialisten. De caravantechniek wordt steeds complexer en ingewikkelder, er worden steeds weer andere en nieuwe technieken toegepast in bijvoorbeeld het verlijmen van caravanwanden. Wij staan gerant voor een professionele oplossingen en service. klik hier voor meer informatie.

De CaravanRepair Group werkt met een netwerk van professionele en goed opgeleide partners.

Dankzij het uitgekiende en gepatenteerde caravan reparatie systeem is ook caravanRepair Vic in staat om alle geprofileerde caravan / camperwanden onzichtbaar te herstellen. Of het nu gaat om een klein dekje of een grotere deuk, hagelschade, scheur of een krasdeuk. of zelfs vochtschade in uw caravan of camper het kan snel en vakkundig en onzichtbaar hersteld worden. Door het gebruik van de perfect op elkaar afgestemde producten en materialen is het mogelijk om zelfs 10 jaar garantie te verlenen op elke caravanRepair reparatie uitgevoerd door een gecertificeerd caravanRepair dealer. De CaravanRepair Group de grootste Europese  caravan schadeketen van caravan schadeherstellers in Europa en actief in 8 landen. Dit netwerk werkt alleen met professionals die zorgen voor een optimale kwaliteit en deskundigheid, en geven een uitstekende service en garantie op al hun reparaties. Alle dealers worden jaarlijks gecertificeerd. Klik hier voor meer info.

De CaravanRepair Group is actief in groot deel van Spanje

Ook CaravanRepair Girona maakt deel uit van de CaravanRepair Group dat actief is in inmiddels 8 landen zoals: Italië, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Polen, Belgie , Luxemburg en Nederland. CaravanRepair is de grooste schade keten van professionele caravanschadehermtellers in Europa. De CaravanRepair Group werkt met een gepatenteerd repair-systeem dat hiervoor speciaal ontwikkeld is en dat door alle verzekeringsmaatschappijen wordt geaccepteerd. Al onze caravanspecialisten volgen jaarlijks de speciale CaravanRepair trainingen en zij allen gecertificeerd. Dit doen we om onze kwaliteit op deze manier te kunnen blijven garanderen. Een goed opleiding is de beste garantie voor kwaliteit. Klik hier voor meer informatie!

VRAGEN OVER UW CARAVAN- OF CAMPERSCHADE, VRAAG HET AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

LAAT ONS U TERUGBELLEN

Vul uw telefoonnummer in op het onderstaande formulier en onze medewerkers nemen contact met u op