Dealers

De CaravanRepair® dealers zijn op en top gespecialiseerde caravan/ camper schadeherstellers. Al deze bedrijven worden jaarlijks telkens weer opnieuw gecontroleerd en gecertificeerd, dit doen we om de kwaliteit hoog te houden, en te kunnen waarborgen. Daarnaast zijn alle leden ook Focwa en/of Bovag gecertificeerd. 

 

De CaravanRepair® groep staat borg voor kwaliteit, en zal de schade die is ontstaan aan een caravan of mobilehome ( kampeerauto) op zeer professionele en vakbekwame wijze repareren.

Daarbij maken we o.a. gebruik van de allernieuwste technieken, kennis en ervaring. Het is zelfs in veel gevallen van de schade niet meer nodig om bijvoorbeeld hele zijwanden of daken te vervangen. Ze kunnen met onze moderne technieken ( geprofileerde wandreparatie systemen) perfect en onzichtbaar gerepareerd worden. Dankzij deze hich-tech  techniek krijgen onze klanten 10 jaar garantie op alle geprofileerde wandreparaties van CaravanRepair®, en 2 x 2 jaar (4 jaar) garantie op alle gladde kunststof wandreparaties.


Map

Vindt een CaravanRepair servicepunt bij u in de buurt