FAQ items aan het laden...

Schadeherstel van caravan-of camper professioneel hersteld.

Caravanschade
Zoek een CaravanRepair® reparateur bij u in de buurt

CaravanRepair® voor schade’s aan uw caravan en of camper. Schade aan uw caravan of camper komt altijd op een moment dat het u niet uitkomt. En…… helaas kan dat iedereen overkomen.
Dan zoekt u natuurlijk naar een caravan of camper schade specialist om uw caravan of camper reparatie vakkundig uit te laten voeren. CaravanRepair® heeft jarenlange ervaring in caravan reparatie. Onze CaravanRepair® specialisten zijn goed opgeleide vakmensen met vele jaren ervaring in caravan reparaties.
Wij nemen alle extra zorgen die u met caravan schade al ondervindt graag uit uw handen. En zorgen voor een goede en snelle afwikkeling van uw caravan reparatie.
Een caravan schade is vaak al vervelend genoeg.
Dankzij ons uitgekiende en gepatenteerde caravan reparatie systeem zijn we in staat om alle geprofileerde wanden van uw caravan en camper onzichtbaar te herstellen.
Een kleine deuk, hagelschade, scheur, vochtschade of een krasdeuk in uw caravan kunnen wij snel, vakkundig en onzichtbaar herstellen, en CaravanRepair® biedt op de door ons uitgevoerde caravanwand reparatie een levenslange garantie! *
En…….dat geeft toch een veilig gevoel.

Waarom een hele zijkant van een caravan of camper vervangen, alleen omdat er een kleine deuk in zit dit is absoluut onnodig en zelfs af te raden. Als het gaat om een kleine caravan reparatie zoals bijvoorbeeld een kleine deuk of een krasdeuk of eventueel bij een hagelschade, laat uw Caravan repareren. Een caravan zijwand vervangen is dan absoluut onnodig. Daarnaast levert een caravan reparatie nog eens extra voordelen op. Door het uitgekiende High- tech caravan reparatie systeem van CaravanRepair® is een caravan reparatie geheel onzichtbaar. De grote voordelen geen kan op kans op lekkage omdat de constructie van de caravan niet wordt aangetast. Een goede caravan reparatie die geheel onzichtbaar is zorgt ook nog eens voor waardebehoud van uw caravan of camper. Laat uw caravan reparaties uitvoeren bij een van de CaravanRepair® specialisten bij u in de buurt.

Caravanrepair® is de grootste keten van caravanspecialisten in Europa om caravan reparatie en camper reparatie snel en uiterst vakkundig uit te voeren. Onze caravan reparatie methode is goedgekeurd door alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland en Duitsland, zoals KTI, Kraftfahrzeug Technisches Institut, (eigendom van een twintigtal verzekeringsmaatschappijen) in Duitsland.

Het High-tech reparatie systeem en de gedegen opleidingen met een jaarlijks verplichte certificering van onze monteurs is uw GARANTIE voor kwaliteit.

Wilt u direct uw caravanschade melden?

Heeft uw caravan of camper schade opgelopen, vul dan het online schadeformulier in en wij nemen contact met u op.

Schade melden

VRAGEN OVER SCHADE AAN UW CARAVAN OF CAMPER, STELT U AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

NEEM CONTACT OP VIA WHATSAPP!

Scan de QR-code met uw mobiele telefoon en stuur ons een bericht.