Vehicle with a caravane

Inject/repair caravan floor

Heeft u een caravanvloer dat doorgezakt is, of een verende caravan of campervloer?
Dan is word het hoog tijd om de caravan of campervloer te laten injecteren. Laat u het euvel te lang zitten en doet u er verder niets aan dan wordt de kans op een kostenbeperkende vloerinjectie steeds moeilijker of zelfs onmogelijk en zal uiteindelijk de vloer vervangen moeten worden, of in ieder geval een deel ervan. Dit is een ingrijpende reparatie en hoe langer u wacht ook steeds duurder wordt.

Caravanvloer injecteren.

Een caravanvloer bestaat uit verschillende delen materiaal, een sandwichplaat een toplaag met daartussen in een isolatielaag van PUR of EPS-schuim en daaronder een onderplaat. Dit geheel is met elkaar verlijmt tot een stevige caravan of campervloer. Na verloop van tijd kunnen de lagen van elkaar loslaten. De vloer zakt dan plaatselijk door dit gebeurt vaak bij de ingang en aan de zijde van het aanrecht maar kan ook ontstaan op plaatsen waar veel gelopen of gestaan wordt in het interieur. U merkt dan dat er oneffenheden en verzakkingen ontstaan in de caravan of campervloer. De vloer gaat dan ‘veren’: en op verschillende plaatsen lijkt het alsof de vloer inzakt dan wordt het hoog tijd om de caravanvloer te injecteren. Daarnaast kan het voorkomen bij caravans of camper door vochtinwerking vaak door een oude lekkage of ouderdom van de caravan.

Once the caravan or camper floor has been properly injected, the floor will be as new again after repair.

Then be there in time and have the caravan or camper floor injected.

Op deze manier wordt de caravan of campervloer weer als nieuw: en heeft u weer een stevige en sterke vloer waar u nog jaren plezier van kunt hebben.
Voor deze werkzaamheden kunt u ons geheel vrijblijvend een advies en/of een kostenindicatie bij ons aanvragen.

News items

QUESTIONS ABOUT DAMAGE TO YOUR CARAVAN OR CAMPER, ASK THE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

CONTACT US VIA WHATSAPP!

Scan the QR code with your mobile phone and send us a message.

Go to Top