Officiële CaravanRepair Master dealer Spanje-Girona

In Spanje-Girona is onze CaravanRepair officiele Master dealer gevestigd.

Schade herstellen aan caravan of camper in Girona, Spanje.

A sunny day can abruptly turn into a hail storm, resulting in damage to your caravan or camper. Small dents in the side panels or on the roof are usually a clear sign. In such cases, it is advisable to consult a specialist as soon as possible and discuss a cost overview in advance, so that you are not faced with unexpected costs later.

Damage Repair Methods

Schade aan uw caravan of camper kan op verschillende manieren worden hersteld. De geprofileerde caravan of camperwanden worden door een speciale profielreparatie methode hersteld. Het CaravanRepair systeem is een uitgekiend systeem dat de originele structuur van de bestaande caravanwand exact overneemt waarna het gerepareerde deel van de caravan volledig onzichtbaar is hersteld. Deze manier van schadeherstel scheelt aanzienlijk in de kosten ten opzichte van het vervangen van een hele caravan of camperwand. Als de schade te ernstiger is, kan het vervangen van het beschadigde paneel of dak de oplossing zijn. Hoewel dit duurder is, zorgt het voor een resultaat dat niet van nieuw te onderscheiden is.

Kosten en Financiering van schadeherstel 

Het herstel kan aardig wat kosten met zich meebrengen. Bij onze officiële CaravanRepair Master dealer kijken we samen met u naar de beste financiële en technische oplossing. Op deze wijze houden we de kosten beheersbaar zonder in te boeten op kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in moderne reparatietechnieken.We blijven ons scholen en ontwikkelen op het gebied van schadeherstel.

Maintain the Value of your Camper or Caravan

Dankzij onze nieuwste high-tech reparatietechnieken kunnen we vaak de schade herstellen zonder dat daarvoor een hele wand vervangen dient te worden. Door onze officiële CaravanRepair Master dealer of één van onze andere aangesloten dealers, en dat voor zover mogelijk zonder dure nieuwe onderdelen nodig te hebben. Zo blijft de waarde van uw caravan of camper gewaarborgd.

Maak direct een afspraak met onze officiële CaravanRepair Master dealer, wij nemen het regelen van de schade voor onze rekening.

Niemand zit te wachten op gedoe rondom schadeherstel. Daarom coördineren wij de volledige schadeafhandeling voor u, via de dichtstbijzijnde officiële CaravanRepair master dealer bij u in de buurt. In Girona is een officiele CaravanRepair dealer gevestigd of click here for a dealer near you.

Take Action Now!

Heeft u te maken met hagelschade aan uw caravan of camper? Vul dan direct het formulier in zodat we voor u aan de gang kunnen gaan.

News items

QUESTIONS ABOUT DAMAGE TO YOUR CARAVAN OR CAMPER, ASK THE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

CONTACT US VIA WHATSAPP!

Scan the QR code with your mobile phone and send us a message.

Go to Top