Het CaravanRepair® caravanschade concept.

caravanschade conceptCaravanRepair® is een concept om de schadelast aan geprofileerde caravan/camperwanden aanzienlijk te beperken. Het CaravanRepair® concept is een uit gekiend caravanreparatie concept dat inmiddels actief is in 9 landen waaronder, (België, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, polen, Noorwegen en Nederland). CaravanRepair® is de grootste schadeketen van professionele caravanschadeherstellers in Europa. De CaravanRepair® groep werkt met een gepatenteerd repairsystem dat hiervoor speciaal ontwikkeld is.

Waarom zou men de gehele zijkant van een caravan/camper vervangen, alleen wegens een kleine deuk of krasdeuk ? Het is zowel tijdrovend en eveneens zeer duur. Met dit CaravanRepair® herstelsysteem en de gedegen opleidingen, die door ons speciaal ontwikkeld zijn, krijgt men een perfecte afwerking. Mede door het speciaal ontworpen systeem om geprofileerde wanden/daken onzichtbaar te repareren/herstellen, waarbij  CaravanRepair® 10 jaar garantie geeft op de caravanschade reparaties. 

De Pers schreef: "Ingenieus systeem om aluminiumplaten op campers, caravans, en aanhangwagens te herstellen." Internationale gebruikers, goedkeuring/tests:

Thatcham, UK. The Motor Insurance Repair Research Center / Time studies

KTI, Germany. Kraftfahrzeug Technisches Institut. Deze organisatie is eigendom van 20 Duitse Verzekeringsmaatschappijen.

DAT system time measurement. Allianz Verzekeringen, Audatex.