Loading...

Danni alla roulotte Spagna

Danni alla roulotte Spagna
Caravan Schade Spanje in Sant Climent de Palamos te Girona is meer dan alleen een caravan schade herstelbedrijf maar ook een professionele caravan stalling. Naast caravan schades zijn ze gespecialiseerd in het stallen van caravans en campers. Wat in 2009 begon met een 30 tal caravans is inmiddels uitgegroeid tot een professionele stalling met meer dan 850 caravans en campers. Maar daarnaast is het inmiddels ook een professioneel reparatie en herstel bedrijf geworden met momenteel 4 gekwalificeerde monteurs aan het werk in een goed geoutilleerde werkplaats. Alle werkzaamheden worden er verricht van totaal onderhoud tot schadeherstel toe. Het bedrijf is onlangs CaravanRepair gecertificeerd waarbij men caravanwand schade onzichtbaar kan herstellen. ook verrichten ze voor diverse partijen reparaties aan caravan en campers aan gestrande toeristen. Naast de Stalling en werkplaats runnen ze de verhuur van caravans en campers,  verder verhuren ze fietsen, airco’s en koelkasten en hebben ze een haal en breng service. Ook brengen ze op verzoek de gestalde caravans ook weer naar de camping van keuze.  kortom een bedrijf meer dan alleen een stalling bedrijf voor caravan en campers.
Caravan Schade Spanje is dus meer dan alleen een stalling!
Caravan Stalling Spanje ligt zeer centraal direct aan de centrale weg  Ctra. de Palamos 9  te Sant Climent de Palamos  17110 Girona. Het is een ruime stalling met zowel overdekte stalling plaatsen als open staplaatsen allemaal op een goed beveiligde locatie. dus als u overweegt om uw caravan in spanje achter te laten is dit het juiste adres voor zowel stalling als onderhoud of schadeherstel aan uw caravan. Want op reis gaan met een beschadigde caravan kan leiden tot hinder en ongemak. Het is daarom belangrijk om uw schade door een expert te laten repareren. Als u dus schade ontdekt? neem dan contact op met Caravan Stalling Spanje en CaravanRepair specialist voor Girona en omgeving.

Caravan schade Spanje caravan reparatiebedrijf in Spanje
Wanneer u onverwachts schade heeft aan uw caravan, kunt u dit het beste snel en goed laten verhelpen. Daarvoor bent u bij Caravan Stalling Spanje ons aan het juiste adres. Mede door onze ruime ervaring en expertise zijn wij hét caravan en camper reparatie bedrijf van Girona. Bij garanderen u een hoge kwaliteit en bovendien geniet u van onze uitstekende garantie. Uw caravan kan weer goed en professioneel gerepareerd veilig de weg op.

Vuoi denunciare immediatamente i danni alla tua roulotte?

Se la tua roulotte o camper ha subito danni, compila il modulo danni online e ti contatteremo.

PER QUALSIASI DOMANDA SUI DANNI DELLA TUA ROULOTTE O CAMPER, CHIEDI ALLO SPECIALISTA CARAVANREPAIR®

LASCIATI RICHIAMARE DA NOI

Inserisci il tuo numero di telefono nel form sottostante e il nostro staff ti contatterà