Onafhankelijke aankoopkeuring voor caravans & campers.

Onafhankelijke aankoopkeuringen voor caravan en camper.

Onafhankelijke aankoopkeuringen voor caravan en camper.

Caravan of Camper kopen? Eerst laten keuren!

Onafhankelijk aankoopkeuring voor caravan en camper. Overweegt u een caravan of camper te kopen van bijvoorbeeld een particulier of via marktplaats.nl of tweedehands.be?
Vertrouw dan niet alleen op de mooie ogen van de verkopende partij. Maar kies voor uw kostbare aankoop voor zekerheid. Onze betrouwbaarheid, onafhankelijkheid en deskundigheid zorgen ervoor dat je precies weet wat de staat van de caravan of camper is. Dankzij dit onafhankelijke betrouwbare rapport bepaal je zelf of je de aankoop verstandig vindt of niet. Met ons aankooprapport in handen heb je een sterke onderhandelingspositie bij de aankoop van je caravan of camper.

Onafhankelijk aankoopkeuringen voor caravan en camper. Laat vooraf uw beoogde aankoop keuren door een 100% onafhankelijke partij. Kijk ook eens voor meer informatie op onze site  https://caravanrepair.eu

CaravanRepair is onafhankelijk, deskundig en werkt met gediplomeerde keurmeesters in heel Nederland voor een onafhankelijk aankoopadvies.

Vraag CaravanRepair naar een onafhankelijk aankoopkeuring adres bij u in de buurt. Binnen 24 uur op afspraak in heel Nederland! Het maakt niet uit waar je in Nederland woont. Maak nu een afspraak via +31(0)321 234 425 voor uw aankoopkeuring! 

Camper of caravan kopen? Eerst onafhankelijk laten keuren!

Overweegt u een caravan of camper te kopen van een particulier of bijvoorbeeld via marktplaats.nl of tweedehands.be?
Vertrouw dan niet alleen op de mooie ogen van de verkopende partij. Maar kies voor uw kostbare aankoop voor zekerheid.

Laat vooraf uw beoogde aankoop keuren door een 100% onafhankelijke partij. Kosten voor een onafhankelijke keuring bedragen afhankelijk van het type keuring vanaf 185,00 tot 340,00 Euro en een caravan keuring 245,00 Euro.

CaravanRepair is volledig onafhankelijk, deskundig en werken met gediplomeerde keurmeesters in heel Nederland  voor een onafhankelijk aankoopadvies.

Maak  rechtstreeks een afspraak en klik hier. of bel ons tel. +31 (0) 321 324 425 voor uw aankoopkeuring! 

Klik hier om terug te keren naar de homepage.