FAQ items aan het laden...

Opleiding caravanrepair

Opleiding CaravanRepair door zeer ervaren trainers

Levenslange garantie op wandschade reparaties

Onze opleiding voor caravan reparaties in Dronten leidt zelf de monteurs op. Alleen een goede opleiding garandeert een vakkundige caravan reparatie. Wij willen zeker weten dat de reparaties door ervaren en gecertificeerde monteurs worden uitgevoerd. Daarom nemen we zelf de opleiding in handen. Onze ervaren trainers kennen de kneepjes van het vak en leiden op een professionele wijze onze monteurs op. Alleen gecertificeerde monteurs gaan aan het werk bij onze dealers. Uw caravan reparatie is bij ons in zeer deskundige handen. Daarom kunnen we ook met een gerust hart een levenslange garantie geven op de uitgevoerde herstelwerkzaamheden aan uw caravan.   Klik hier voor meer informatie!

Een caravan opleiding voor wandherstel

Tijdens de opleiding van caravanrepair in Dronten is er veel aandacht voor het herstellen van caravanwanden. Het beproefde caravanrepair concept staat tijdens deze opleiding centraal. Dit systeem kent straks geen geheimen meer voor de monteurs. Uiteraard is er ook alle aandacht voor eventuele veranderingen en verbeteringen. Er wordt nogal eens iets aangepast als het gaat om bijvoorbeeld het verlijmen van de caravanwanden. Onze gecertificeerde monteurs weten daar straks alles van. Pas na het behalen van het certificaat gaan zij aan de slag met het herstellen van caravanwanden. Meer informatie? klik hier.

Gradaties in opleiding caravan reparaties

Onze caravan opleiding voor wandherstel is er voor beginners en gevorderden. We hebben allereerst de basisopleiding caravanwand herstel. Deze is geschikt voor iedereen die zich bezig wil gaan houden met caravan reparaties. Ook personen die hun kennis en vaardigheden willen bijhouden, bijspijkeren en opfrissen komen in aanmerking voor deze opleiding. Voor de opleiding caravanwand herstel voor gevorderden is wel enige ervaring vereist. Als laatste hebben we dan nog de opleiding caravanwand herstel ministructuur. Deze is geschikt voor monteurs die al een aantal jaren ervaring hebben met het herstellen van caravanwanden. Omdat er tijdens deze opleiding gebruik gemaakt wordt van speciale technieken en producten is er wel een bepaald niveau vereist. Wilt u meer informatie over de kosten? Kijk op onze website bij de tabel. Voor vragen kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

VRAGEN OVER UW CARAVAN- OF CAMPERSCHADE, VRAAG HET AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

LAAT ONS U TERUGBELLEN

Vul uw telefoonnummer in op het onderstaande formulier en onze medewerkers nemen contact met u op