CaravanRepair-Schulung

Een opleiding caravantechnicus volgen bij CaravanRepair®

Het repareren van een caravan is iets waar behoorlijk wat werk bij komt kijken.

Volg bij ons een gedegen opleiding tot caravantechnicus. Wij beschikken over een eigen opleidingscentrum met professionele en vakkundige trainers met vele jaren ervaring, die werken met een solide en professionele High tech reparatie systeem van CaravanRepair Group. Alle opleidingen die worden verzorgd zijn volledig praktijkgericht, in een opleidingscentrum met moderne trainingsfaciliteiten. De gedegen en praktijkgerichte opleiding caravantechnicus vinden plaats in kleine groepen of waar wenselijk is individueel. Wij leiden monteurs op in herstel van alle soorten van geprofileerde caravan en camperwanden.

De caravantechniek wordt steeds complexer en ingewikkelder, er worden steeds vaker andere en nieuwere technieken toegepast bijvoorbeeld in het verlijmen, het plaatsen en gebruiken van andere en lichtere materialen van caravanwanden. Daarom is het volgen van een opleiding caravantechnicus een verstandige keuze.

Ook verzekeraars zien er steeds vaker op toe dat schade aan caravanwanden gerepareerd  moeten worden waar dit mogelijk is. Het repareren van caravan of camper wanden is kostenbesparend en het verlengt de levensduur van een caravan. Er hoeft dan geen hele nieuwe caravanwand geplaatst te worden en het risico van lekkage wordt daarbij voorkomen. Met een goede opleiding caravantechnicus weet wat er allemaal bij komt kijken om een perfecte reparatie uit te kunnen voeren. 

Klik hier voor meer informatie!

In het CaravanRepair® opleidingscentrum bent u aan het juiste adres voor een professionele opleiding.

Wij leiden monteurs op in herstel van alle geprofileerde caravanwanden met een uitgebreid opleidingsplan die tot u beschikking staat. De opleiding caravantechnicus in caravanwand herstel  is bestemd voor iedere monteur die zich bezig gaat houden of willen gaan houden met caravan of camperwand herstel.  Voor de speciale opleidingen caravanwand herstel (ministructuur) is wel voor enige jaren ervaring in caravanwand herstel nodig. In deze speciale opleiding wordt gebruik gemaakt van speciale technieken en producten die voor deze reparatie speciaal op elkaar afgestemd zijn dit vereist enig kennis en niveau. 
kijk ook eens voor meer informatie hier.                                                                                                                                                                                                                                                        
Interesse gewekt?   Vul het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuws items

VRAGEN OVER SCHADE AAN UW CARAVAN OF CAMPER, STELT U AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

NEEM CONTACT OP VIA WHATSAPP!

Scan de QR-code met uw mobiele telefoon en stuur ons een bericht.

Ga naar de bovenkant