Loading...

Caravan reparatie bedrijf

Caravanschade
Zoek een CaravanRepair® dealer bij u in de buurt

Betrouwbaar caravan reparatie bedrijf

Zoekt u een vakkundig reparatie bedrijf voor caravan herstel? Voordat u op vakantie gaat wilt u toch eerst dat deukje eruit? Of misschien had u op de camping te maken met een enorme hagelbui. Er zijn veel redenen te bedenken waardoor u schade op kunt lopen aan uw caravan. Voor een snelle en vakkundige reparatie moet u bij CaravanRepair zijn. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met caravan reparaties. Wij laten niet zomaar iemand de caravan herstellen. Onze vakmensen hebben stuk voor stuk een goede opleiding achter de rug. Deze opleiding verzorgen wij zelf in Dronten.

Specialistisch reparatie bedrijf caravan

Ons caravan reparatie bedrijf herstelt de schade door middel van een gepatenteerd caravan reparatie systeem. Heeft u een of meer deukjes in de caravan, dan is het lang niet altijd nodig om de hele zijwand te vervangen. Met ons uitgekiende reparatie systeem wordt de schade op een specialistische manier hersteld. Hoe gaan wij te werk? Eerst kopiëren we het profiel van de geprofileerde zijwand van de caravan. Hiervoor gebruiken we een hightech reparatie methode. De mal, die we hierdoor verkrijgen, plaatsen we over het beschadigde gedeelte van de caravanwand. Vervolgens injecteren we een alu-vulmiddel dat speciaal voor onze reparatie methode is ontwikkeld. Dit vulmiddel moet uitharden en dan is de reparatie al afgerond. Uw caravanwand ziet er weer uit als vanouds. De schade is totaal onzichtbaar gerepareerd. Een groot voordeel is dat uw caravan niet in waarde is verminderd. Zelfs niet door de opgelopen schade.

Ons caravan reparatie bedrijf geeft levenslange garantie

Ons reparatie bedrijf voor caravan en camper zorgt voor een vakkundige en betrouwbare reparatie. U krijgt van ons dan ook een levenslange garantie op de uitgevoerde caravan reparatie. Voorwaarde is uiteraard wel dat de reparatie van de caravanwand is uitgevoerd volgens onze caravanrepair reparatie methode. Ook moet er gebruik zijn gemaakt van originele caravanrepair producten. Is dat in orde, dan mag u levenslang vertrouwen op de garantie. Zoekt u een van onze dealers bij u in de regio? Geef dan op onze website uw locatie aan en u ziet direct de resultaten. Voor een betrouwbare en snelle reparatie van uw caravan bent u bij CaravanRepair op de beste plek.

Wilt u direct uw caravanschade melden?

Heeft uw caravan of camper schade opgelopen, vul dan het online schadeformulier in en wij nemen contact met u op.

Schade melden

VRAGEN OVER UW CARAVAN- OF CAMPERSCHADE, VRAAG HET AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

LAAT ONS U TERUGBELLEN

Vul uw telefoonnummer in op het onderstaande formulier en onze medewerkers nemen contact met u op