FAQ items aan het laden...

Onze werkwijze voor caravanschade herstel

De CaravanRepair® methode of werkwijze is een speciale techniek om caravans en campers wanden die voorzien zijn van geprofileerde caravan- of camperwand onzichtbaar, snel, efficiënt en duurzaam te herstellen.
Door middel van onze CaravanRepair® High-tech reparatie methode wordt er een haarscherp profiel van de geprofileerde caravan of camper zijwand gekopieerd. De hierdoor verkregen speciale mal wordt over het beschadigde deel van de caravan-of camperwand geplaatst, en wordt daarna met een speciaal voor deze ontwikkelde methode de vloeistof (een aluminium-vulmiddel) door de eerder verkregen mal heen geïnjecteerd. Zodat er een volledige opvulling van de deuk of schuur wordt verkregen. Na de uitharding van deze geïnjecteerde speciale vloeistof (aluminium-vulmiddel) heeft de caravan of de camperwand de eerder verkregen originele structuur weer terug gekregen en volledig overgenomen. De caravan schade is dan volledig onzichtbaar hersteld. kijk eens voor meer info hier.

Een werkwijze dat dankzij het uitgekiende en gepatenteerde caravan reparatie systeem ons in staat stelt om alle geprofileerde caravan of camperwanden geheel onzichtbaar, snel en efficiënt te herstellen. Of het nu gaat om een kleine caravan reparatie van bijvoorbeeld een kleindeukje of een grotere deuk, hagelschade, scheur, vochtschade of een krasdeuk in uw caravan, het wordt snel, vakkundig en onzichtbaar gerepareerd, Door de perfect op elkaar afgestemde materialen is het mogelijk om een duurzame en perfecte reparatie uit te voeren en een levenslange garantie te waarborgen. U heeft op alle door ons uitgevoerde caravanwand reparatie’s de levenslange garantie! Alle onze CaravanRepair® dealers worden hiervoor speciaal opgeleid in onze eigen trainingscentrum en zijn instaat om elke reparatie vakkundig en onzichtbaar te herstellen.  Klik hier voor meer informatie!

Klik hier om terug te keren naar de homepage.

Caravanwand reparatie

VRAGEN OVER UW CARAVAN- OF CAMPERSCHADE, VRAAG HET AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

LAAT ONS U TERUGBELLEN

Vul uw telefoonnummer in op het onderstaande formulier en onze medewerkers nemen contact met u op