FAQ items aan het laden...

Werkwijze voor caravanschade herstel

De CaravanRepair® methode of werkwijze is een techniek om caravan en camperschade van alle geprofileerde caravan- of camperwanden onzichtbaar en snel te herstellen.
Door middel van onze Hightech reparatie methode wordt het profiel van de geprofileerde caravan zijwand eerst gekopieerd. De hierdoor verkregen mal wordt over het beschadigde deel van de caravanwand geplaatst, daarna wordt er een speciaal voor deze ontwikkelde methode een alu-vulmiddel door de mal geïnjecteerd en na uitharding van het alu-vulmiddel heeft de caravanwand de eerder verkregen structuur weer overgenomen en is de caravan schade volledig onzichtbaar hersteld.

Een werkwijze dat dankzij ons uitgekiende en gepatenteerde caravan reparatie systeem ons in staat stelt om alle geprofileerde caravanwanden onzichtbaar te herstellen. Of het nu gaat om een kleine caravan reparatie van bijvoorbeeld een deuk, hagelschade, scheur, vochtschade of een krasdeuk in uw caravan, het wordt snel, vakkundig en onzichtbaar gerepareerd, en natuurlijk heeft u op alle door ons uitgevoerde caravanwandreparatie een levenslange garantie!

Zoek een CaravanRepair® reparateur bij u in de buurt
Caravanwand reparatie

VRAGEN OVER UW CARAVAN- OF CAMPERSCHADE, VRAAG HET AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

LAAT ONS U TERUGBELLEN

Vul uw telefoonnummer in op het onderstaande formulier en onze medewerkers nemen contact met u op