FAQ items aan het laden...

Onze werkwijze voor caravanschade herstel

De CaravanRepair® methode of werkwijze is een speciale techniek om caravan en camperschades van alle geprofileerde caravan- of camperwanden onzichtbaar en snel te herstellen.
Door middel van onze High-tech reparatie methode wordt het profiel van de geprofileerde caravan zijwand eerst gekopieerd. De hierdoor verkregen mal wordt over het beschadigde deel van de caravanwand geplaatst, en wordt daarna met een speciaal voor deze ontwikkelde methode een aluminium-vulmiddel door de mal heen geïnjecteerd zodat er een opvulling van de deuk of schuur wordt verkregen. Na uitharding van het aluminium-vulmiddel heeft de caravanwand de eerder verkregen structuur weer terug gekregen en overgenomen, en is de caravan schade volledig onzichtbaar hersteld. kijk eens voor meer info hier.

Een werkwijze dat dankzij ons uitgekiende en gepatenteerde caravan reparatie systeem ons in staat stelt om alle geprofileerde caravanwanden onzichtbaar te herstellen. Of het nu gaat om een kleine caravan reparatie van bijvoorbeeld een deuk, hagelschade, scheur, vochtschade of een krasdeuk in uw caravan, het wordt snel, vakkundig en onzichtbaar gerepareerd, en natuurlijk heeft u op alle door ons uitgevoerde caravanwand reparatie’s een levenslange garantie! Klik hier voor meer informatie

Zoek een CaravanRepair® reparateur bij u in de buurt
Caravanwand reparatie

VRAGEN OVER UW CARAVAN- OF CAMPERSCHADE, VRAAG HET AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

LAAT ONS U TERUGBELLEN

Vul uw telefoonnummer in op het onderstaande formulier en onze medewerkers nemen contact met u op