FAQ items aan het laden...

CaravanRepair® Dealers

Dealers
Onze CaravanRepair® dealers zijn op en top gespecialiseerde caravan/ camper schadeherstellers. Al onze dealers worden jaarlijks weer gecontroleerd op hun vaardigheden, en al dan niet weer opnieuw gecertificeerd, dit doen we om onze kwaliteit te kunnen waarborgen en de kwaliteit blijvend hoog te houden. Daarnaast zijn alle CaravanRepair dealers in Nederland ook nog eens Focwa en/of Bovag gecertificeerd.

De CaravanRepair® groep staat borg voor een hoge kwaliteit van hun reparaties, en zal bij een schade aan uw caravan of mobilhome (camper) op een zeer professionele en vakbekwame wijze repareren. Caravan of camper schade is hun vakgebied en ze weten daar dan ook alles van, geen schade is hun vreemd alles wordt volgen vaste richtlijnen hersteld zodat u kunt genieten van een volledige garantie op de herstellingen die zij hebben verricht.Klik hier voor meer informatie!

De CaravanRepair groep maakt gebruik van de allernieuwste High-tech caravanwand reparatie technieken en hebben veel kennis en ervaring in huis door hun jaren lange ervaringen in de caravan en camper herstelbranche. Met deze nieuwste CaravanRepair reparatie methode beschikken onze CaravanRepair dealers over een herstel techniek dat in meeste gevallen bij caravanwand schade het niet meer nodig is om bijvoorbeeld hele zijwanden of dakplaten te vervangen. Op deze moderne manier van schadeherstel wordt ook de constructie van de caravan of camper niet meer aangetast wat wel het geval is bij een caravanwand vervanging. Wij kunnen met onze moderne reparatie technieken elke geprofileerde wandreparatie perfect en volledig onzichtbaar uitvoeren. Dankzij deze hich-tech caravan reparatie techniek krijgen onze klanten een levenslange garantie op alle geprofileerde caravan wandreparaties uitgevoerd door een gecertificeerde  CaravanRepair®.dealer.

Om terug te keren naar de homepage klik hier.

Zoek hier voor een dealer bij u in de buurt

      VRAGEN OVER UW CARAVAN- OF CAMPERSCHADE, VRAAG HET AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

      LAAT ONS U TERUGBELLEN

      Vul uw telefoonnummer in op het onderstaande formulier en onze medewerkers nemen contact met u op