FAQ items aan het laden...

CaravanRepair® Dealers

Dealers

De CaravanRepair® reparateurs zijn op en top gespecialiseerde caravan/ camper schadeherstellers. Al onze dealers worden jaarlijks weer opnieuw gecontroleerd op hun vaardigheden, en al dan niet weer opnieuw gecertificeerd, dit doen we om de kwaliteit te kunnen waarborgen en hoog te houden. Daarnaast zijn alle CaravanRepair dealers ook Focwa en/of Bovag gecertificeerd.

De CaravanRepair® groep staat borg voor kwaliteit, en zal de schade die is ontstaan aan een caravan of mobilehome ( kampeerauto) op een zeer professionele en vakbekwame wijze repareren daarbij geniet u van een volledige garantie op de herstellingen.. Klik hier voor meer informatie!

De CaravanRepair groep maakt gebruik van de allernieuwste caravan reparatie technieken, hebben veel kennis en ervaring.in huis door hun jaren lange ervaringen in de caravan en camperbranche. Met de nieuwe CaravanRepair reparatie methode is er een techniek in huis dat het zelfs in veel gevallen van caravanwand schade niet meer nodig is, om bijvoorbeeld hele zijwanden of dakplaten te vervangen. Ze kunnen met onze moderne reparatie technieken ( geprofileerde wandreparatie systemen) perfect en volledig onzichtbaar gerepareerd worden. Dankzij deze hich-tech caravan reparatie techniek krijgen onze klanten een levenslange garantie op alle geprofileerde caravan wandreparaties uitgevoerd door een gecertificeerde  CaravanRepair®.dealer.  Kijk hier voor een dealer bij u in de buurt.

Zoek een reparateur bij u in de buurt

      VRAGEN OVER UW CARAVAN- OF CAMPERSCHADE, VRAAG HET AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

      LAAT ONS U TERUGBELLEN

      Vul uw telefoonnummer in op het onderstaande formulier en onze medewerkers nemen contact met u op