FAQ items aan het laden...

Caravan schade

Caravan schade

Is een veel voorkomende schade en niet altijd te voorkomen. Met de caravan gaat u namelijk naar uw vakantieadres dat kan in Nederland zijn of ergens in het buitenland. En een ongelukje onderweg kan nooit uitgesloten worden. Op uw vakantiebestemming kunt u te maken krijgen met onverwachts noodweer, hagelbuien waardoor er hagelschade kan ontstaan of dat de caravan door takken geraakt wordt die net even niet gezien had. Geen leuke schade, maar gelukkig kunt u uw vakantie nog wel doorzetten. Het is wel belangrijk om bij thuiskomst uw caravan zo snel mogelijk te laten repareren bij een van onze gespecialiseerde caravan herstellers. Klik voor meer info eens hier!

Schade caravan

Waarom niet te lang met schadereparatie te wachten? Ook al lijken bepaalde schade’s relatief onschuldig en klein, ze kunnen tot een grote schade. als er er niet direct iets aan laat doen. Denk bijvoorbeeld aan vochtschade als u een scheurtje in het dak of de caravanwand heeft. Als u hier niets aan doet, krijgt u na verloop van tijd te maken met lekkage en waterschade in de caravan. Om de schade dan te laten repareren zal u nog veel meer geld kosten en dat wilt u altijd zien te voorkomen. Laat schade van de caravan daarom altijd direct door ons repareren, dan heeft u de zekerheid dat schade professioneel wordt verholpen.                                                     Voor meer informatie klik hier.

Caravan reparatie’s

Als het om schades aan caravans gaat, dan mag u ons gerust een expert noemen. Wij hebben monteurs in onze werkplaatsen zijn goed opgeleid en zeer ervaren zijn. Schade aan caravans wordt door ons altijd serieus genomen wij leveren een hoge kwaliteit op al onze reparaties. Wanneer u meer wilt weten over onze werkwijzes of hoe wij u kunnen voorthelpen, neemt u dan telefonisch of online via onze website contact met ons op.

Wilt u direct uw caravanschade melden?

Heeft uw caravan of camper schade opgelopen, vul dan het online schadeformulier in en wij nemen contact met u op.

VRAGEN OVER UW CARAVAN- OF CAMPERSCHADE, VRAAG HET AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

LAAT ONS U TERUGBELLEN

Vul uw telefoonnummer in op het onderstaande formulier en onze medewerkers nemen contact met u op