FAQ items aan het laden...

Op alle caravan reparaties verleent CaravanRepair® een levenslange *GARANTIE!

Garantie

Al onze CaravanRepair® specialisten zijn goed opgeleide monteurs die jaarlijks opnieuw gecertificeerd worden. Daarmee zijn ze de aangewezen caravan reparateurs om uw caravan reparatie vakkundig en volledig onzichtbaar te herstellen.

Levenslange garantie op wandschade reparatiesDe CaravanRepair® groep werkt met een gepatenteerd repairsystem dat hiervoor speciaal ontwikkeld is. Waarom zou je een hele zijwand van een caravan/camper vervangen, alleen vanwege een relatief kleine deuk, scheur of krasdeuk?
Dat is zowel tijdrovend en eveneens zeer duur. Daarnaast levert het repareren van een caravanzijwand nog eens extra voordelen op. De caravanwand hoeft door de uitgekiende reparatie methode niet vervangen te worden, waardoor de kans op lekkages aanzienlijk wordt verkleind.
Een goede reparatie van uw caravan schade zorgt ook nog eens voor waardebehoud van uw kostbare caravanbezit. Op deze uitgekiende reparatie methode, die speciaal ontworpen is om geprofileerde caravanwanden te herstellen, verlenen onze specialisten een levens lange Garantie op de door hen uitgevoerde reparaties.

En dat geeft toch een veilig gevoel!

CaravanRepair® is een concept om de schadelast aan geprofileerde caravan/camperwanden aanzienlijk te beperken. Het CaravanRepair® concept is een uitgekiend caravanreparatie concept dat inmiddels actief is in 9 landen waaronder, België, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Polen, Noorwegen en Nederland. Het is daarmee de grootste caravanschade keten van professionele caravanschadeherstellers in Europa.

Klik hier om terug te keren naar de Homepage.

*Garantievoorwaarden.

De garantievoorwaarden zijn alleen van toepassing indien deze zijn uitgevoerd door erkende CaravanRepair dealers. Daarnaast dienen ze uitgevoerd te worden door een CaravanRepair®dealer welke beschikt over een geldige CaravanRepair licentie, en dienen alle reparaties te zijn uitgevoerd middels de CaravanRepair® reparatie methode de reparaties moeten uitgevoerd zijn met originele CaravanRepair®producten. De garantie is van toepassing op alle caravan en of camper wandherstel reparaties voor zowel geprofileerden als gladde caravan en camperwand beplatingen (Vochtschades zijn uitgezonderd). Daarnaast is de garantie niet overdraagbaar. Dientengevolge verleent CaravanRepair® een levenslange garantie op de door haar uitgevoerde caravan en camper wandreparaties van geprofileerde of gladde caravan-of camperwanden. Klik hier voor onze werkwijze!

VRAGEN OVER UW CARAVAN- OF CAMPERSCHADE, VRAAG HET AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

LAAT ONS U TERUGBELLEN

Vul uw telefoonnummer in op het onderstaande formulier en onze medewerkers nemen contact met u op