FAQ items aan het laden...

Caravandak vervangen

Caravanschade
Zoek een CaravanRepair® dealer bij u in de buurt

Caravandak vervangen

Na jarenlang met plezier uw caravan gebruikt te hebben, ontstaat er logischerwijs slijtage. Net zoals het dak van uw woning, geldt ook dat een caravandak kan slijten of stukgaan. Een caravandak vervangen kan dan nodig zijn. Voor het vervangen van een caravandak is expertise nodig. Neemt u hiervoor contact met ons op. Zo weet u zeker dat uw caravandak vakkundig wordt vervangen door ervaren en gecertificeerde monteurs. Met een nieuw caravandak voegt u zomaar weer enkele levensjaren toe aan uw vertrouwde caravan.  klik hier voor uw dealer in de buurt!

Dak van uw caravan vervangen

U kunt niet bij iedere garage terecht voor het vervangen van uw caravan dak. Het is daarom een prettige gedachte dat u altijd bij één van onze vestigingen overal in Nederland kunt aankloppen. Door onze ruime expertise weten wij met onze methodes altijd een gepaste oplossing te vinden. We zijn er dan ook zeker van dat wij als beste een caravan dak vervangen. Met een nieuw dak blijft uw caravan droog en kunt u zonder zorgen op vakantie. Klik voor meer informatie hier.

Caravandak vervangen

Een dak van een caravan vervangen is soms onvermijdelijk. Wanneer dit noodzakelijk is, wilt u natuurlijk dat dit zorgvuldig gebeurt. Daarnaast geeft het ook een prettig gevoel als u garantie op de geleverde reparaties ontvangt. Onze reparaties zijn van hoge kwaliteit en dit geldt ook voor onze dienstverlening. U kunt uw schades direct aan ons melden via het schadeformulier op onze website. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Wilt u direct uw caravanschade melden?

Heeft uw caravan of camper schade opgelopen, vul dan het online schadeformulier in en wij nemen contact met u op.

Schade melden

VRAGEN OVER UW CARAVAN- OF CAMPERSCHADE, VRAAG HET AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

LAAT ONS U TERUGBELLEN

Vul uw telefoonnummer in op het onderstaande formulier en onze medewerkers nemen contact met u op