Caravan opleiding

Caravan opleiding volgen doe je bij CaravanRepair.

Wilt u een Professionele caravan schadehersteller worden? dan is een opleiding volgen bij CaravanRepair een must.

Een goede opleiding is de garantie voor kwaliteit!

Caravanopleiding? Dan is het een must om een professionele opleiding te volgen, Wij bieden u een heel gamma aan opleidingen op diverse niveaus aan, die door zeer ervaren trainers worden gegeven. CaravanRepair heeft een eigen trainingscentrum waar zeer ervaren trainers klaar staan om u te helpen. U kunt bij ons een volwaardig caravan schadeherstel opleiding volgen. De caravantechniek wordt steeds complexer en ingewikkelder. Steeds vaker worden er nieuwe technieken toegepast in bouw van nieuwe caravans, bijvoorbeeld in het verlijmen van de caravanwanden, ook krijgen steeds  hoogwaardigen materialen die gebruikt worden. waardoor specialisme steeds belangrijker wordt en gespecialiseerde monteur vereist. Een goede caravanopleiding wordt steeds belangrijker. 

De Caravantechniek wordt steeds complexer

Omdat de caravantechniek steeds complexer wordt nemen we graag zelf de caravanopleiding in hand in ons eigen traingingscentrum. Onze ervaren trainers kennen de kneepjes van het vak en leiden u zeer praktijkgericht op en geven u tijdens de opleiding om hands-on ervaring op te doen door te werken aan echte caravanwanden onder begeleiding van onze trainers. Zo kunt u direct de toegepaste kennis ervaren en vertrouwen krijgen in uw vaardigheden. Alleen gecertificeerde monteurs gaan aan het werk bij onze dealers.  Daarom kunnen we ook met een gerust hart een levenslange garantie geven op de uitgevoerde herstelwerkzaamheden aan uw caravan. klik hier voor meer informatie!

 

Caravanopleiding CaravanRepair

Caravan of camperschade melden?

Heeft uw caravan of camper schade opgelopen, vul dan het online schadeformulier in en wij nemen contact met u op.

Caravan opleiding volgen bij CaravanRepair

Een caravan opleiding voor wandherstel

Tijdens de caravanopleiding van CaravanRepair in ons trainigscentrum te Dronten is er veel aandacht voor het herstellen van caravanwanden. Het beproefde caravanrepair concept staat tijdens deze opleiding centraal. Dit systeem kent straks geen geheimen meer voor de monteurs. Uiteraard is er ook alle aandacht voor eventuele veranderingen en verbeteringen. Er wordt nogal eens iets aangepast als het gaat om bijvoorbeeld het verlijmen van de caravanwanden. Onze gecertificeerde monteurs weten daar straks alles van. Pas na het behalen van het certificaat gaan zij aan de slag met het herstellen van caravanwanden.                                                        

Opleidingen op maat

Onze caravanopleiding voor caravanwandherstel wordt op maat verzorgd. Of je nu al ervaring hebt als caravan monteur of net begint in de caravan branche, er is altijd een opleiding die bij je behoeften past. Onze opleidingen onderscheiden zich door de praktijkgerichtheid zodat je direct aan de slag kunt met hetgeen je geleerd hebt. Wilt u meer informatie over de kosten? kijk op onze website in de tabel.  KLIK HIER

Klik hier om te te keren naar de homepage.

Op zoek naar een CaravanRepair® reparateur bij u in de buurt?

Onze schadeherstellers zijn verspreid over heel Europa actief!

VRAGEN OVER SCHADE AAN UW CARAVAN OF CAMPER, STELT U AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

NEEM CONTACT OP VIA WHATSAPP!

Scan de QR-code met uw mobiele telefoon en stuur ons een bericht.

Ga naar de bovenkant