FAQ items aan het laden...

Caravanreparatie set

Caravanreparatie set

Levenslange garantie op wandschade reparaties

Een professioneel caravanreparatie set geschikt om alle caravan-wandreparatie uit te voeren. Een revolutionair caravan reparatie set voor caravanwandherstel, een systeem dat eenvoudig en zeer nauwkeurig werkt. Innovatief-Professioneel en winstgevend is. Ook in ons opleidingscentrum voor caravan reparaties in Dronten worden deze caravanreparatie sets gebruikt. alle caravanmonteurs worden met deze caravanreparatie sets opgeleid tot ervaren caravanschade specialisten. Alleen een goed caravanreparatie set en een goede opleiding garandeert een vakkundige caravan reparatie. Wij willen dat de caravanreparaties door ervaren en gecertificeerde monteurs worden uitgevoerd. Daarom nemen we zelf de opleiding in handen. Onze ervaren trainers kennen de kneepjes van het vak en leiden op een professionele wijze onze monteurs op. Alleen gecertificeerde monteurs werken met dit systeem. Daarom kunnen we ook met een gerust hart een levenslange garantie geven op de uitgevoerde herstelwerkzaamheden aan uw caravan. Voor meer informatie klik hier.

Een High-tech wandreparatie systeem.

Tijdens de opleiding in Dronten wordt er veel aandacht voor het herstellen van caravanwanden. Het beproefde High-tech caravanreparatie set van CaravanRepair staat tijdens de hele opleiding centraal. Dit systeem kent straks geen geheimen meer voor de monteurs. Uiteraard is er ook alle aandacht voor eventuele veranderingen en verbeteringen in de technieken van toepassingen. Er komen regelmatig nieuwe toepassingen in de verlijmingen van bijvoorbeeld de caravanwanden. Onze gecertificeerde monteurs weten daar alles van. En pas na het behalen van het certificaat gaan zij aan de slag met het herstellen van caravanwanden.

Professionele caravanreparatie systemen

Voor een professionele reparaties aan uw  caravans is ook een goede en gedegen caravan opleiding van toepassing.  Een High-tech reparatie systeem werkt niet zonder de professioneel op geleide monteurs. Het caravanreparatie set is ontwikkeld om caravanschades onzichtbaar te herstellen, werkt tijd en kostenbesparend en tast de oorspronkelijk staat van uw caravan niet aan. Deze is geschikt voor iedereen die zich bezig wil gaan houden met caravan reparaties. Wilt u meer informatie over de methode? Kijk op onze website www.caravanrepair.eu  Klik hier voor meer informatie.

VRAGEN OVER UW CARAVAN- OF CAMPERSCHADE, VRAAG HET AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

LAAT ONS U TERUGBELLEN

Vul uw telefoonnummer in op het onderstaande formulier en onze medewerkers nemen contact met u op