FAQ items aan het laden...

Hagelschade caravan repareren

Caravanschade
Zoek een CaravanRepair® dealer bij u in de buurt

Laat hagelschade caravan repareren

Voor het repareren van hagelschade aan uw caravan bent u bij CaravanRepair exact op de goede plek. Helaas hebben we tegenwoordig steeds vaker te maken met onvoorspelbare onweers- en regenbuien. Ook hagel is hierbij niet uitgesloten. Zo zit u heerlijk in het zonnetje voor uw caravan en zo vallen de hagelstenen uit de lucht. Helaas is schade dan niet te voorkomen. Voordat u het weet zit er een lelijke deuk in de wand van uw caravan. Of wat denkt u van het dak? Vaak gaat het niet om een deuk maar zijn er meerdere kleine deukjes als gevolg van de hagelstenen. Heeft u een of een paar deukjes in uw caravan? Laat deze dan zeker repareren door middel van de innovatie methode van CaravanRepair. Klik hier voor meer informatie!

Hagelschade caravan repareren tegen scherp tarief

Bij onze manier van hagelschade caravan repareren verwijderen we niet de gehele wand van de caravan. U zult begrijpen dat dit de kosten enorm drukt. Een nieuwe zijwand brengt veel materiaalkosten met zich mee. En wat denkt u van de intensieve arbeid. Daarbij komt dat het afkitten in de praktijk niet altijd secuur wordt gedaan. Zo loopt u ook nog het risico op lekkage na de reparatie. Bij onze methode hoeft u daar niet bang voor te zijn. Wij herstellen op een onzichtbare en betrouwbare wijze de caravan. Onze methode is zo deskundig dat wij u zelfs een levenslange garantie aanbieden. Rijd niet langer rond met hagelschade, maar neem vandaag nog contact op met een van onze ervaren en professionele dealers. De schade is ook direct via onze website aan te melden.

Online aanmelden voor repareren van hagelschade caravan

U wilt de hagelschade van de caravan laten repareren? Surf naar onze website en meld de schade. U ziet een overzichtelijk schadeformulier dat u volledig invult. Allereerst zijn uw persoonlijke gegevens en de gegevens over uw voertuig van belang. Geef ook aan welke verzekering u heeft en zorg voor een duidelijke omschrijving van de hagelschade. Bij de oorzaak van de schade ziet u ook hagelschade staan, dus dat vakje kunt u dan meteen aanvinken. Het is prettig wanneer u foto’s meestuurt. De bestanden zijn direct te selecteren en zo verstuurt u het volledige formulier naar ons op. Uiteraard nemen wij dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u direct uw caravanschade melden?

Heeft uw caravan of camper schade opgelopen, vul dan het online schadeformulier in en wij nemen contact met u op.

Schade melden

VRAGEN OVER UW CARAVAN- OF CAMPERSCHADE, VRAAG HET AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

LAAT ONS U TERUGBELLEN

Vul uw telefoonnummer in op het onderstaande formulier en onze medewerkers nemen contact met u op