FAQ items aan het laden...

Online caravan verzekeren

Online uw caravan verzekeren?
Voor verzekeren online van uw caravan bent u bij ons op het goede adres. Door te kiezen voor een goede en passende verzekering bespaart u zichzelf veel ellende. Onverzekerd gaat u vast niet op reis met de caravan. Wilt u informatie over de best passende verzekering, neem dan zeker contact met ons op. Met een goede verzekering gaat u met een safe gevoel de weg op. Het afsluiten van de verzekering kan gewoon online. Dit werkt snel en gemakkelijk. Loopt u toch ergens tegenaan, dan staan wij altijd voor u klaar. Klik hier voor meer informatie!
Voordelen van online caravan verzekering
Vandaag nog online uw caravan verzekeren? U geniet dan meteen van een groot scala aan voordelen. Staat u van de zomer op een prachtige camping in Italië of Frankrijk en komt er een enorme onweersbui voorbij? Wees niet bang voor storm- of hagelschade, want ook in dat geval heeft u niet te maken met een bepaald eigen risico. Wel net zo prettig, toch? Heeft u te maken met schade? Een deukje of een kras op de wand van de camper of caravan? Wij halen het voertuig gratis bij u op. Na de reparatie wordt de caravan ook weer bij u teruggebracht. Gegarandeerd zonder extra kosten. Een ander voordeel van deze online caravan verzekering is dat u altijd mag kiezen voor een reparatie bij uw eigen dealer. En wilt u een hagelbestendig dak aanschaffen? Dankzij de verzekering profiteert u in dat geval van een interessante korting.

Aanvraag voor verzekeren online van caravan
De online caravan verzekering kan op elk moment worden aangevraagd. Bezoek hiervoor onze website en klik op de betreffende link. Geef aan wat de ingangsdatum in en vermeld onder meer het aankoopjaar en de lengte van de caravan. Verder zijn er nog een aantal caravangegevens, zoals aankoopwaarde en waarde inboedel, vereist. Onderaan kunt u dan klikken op berekenen. Heeft u toch nog vragen? Uiteraard staan wij graag voor u klaar, klik hier voor meer info. 

Klik hier om terug te keren naar de Homepage.

VRAGEN OVER UW CARAVAN- OF CAMPERSCHADE, VRAAG HET AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

LAAT ONS U TERUGBELLEN

Vul uw telefoonnummer in op het onderstaande formulier en onze medewerkers nemen contact met u op