Heeft u schade aan uw caravan of camper?

Vul ons schadeformulier in voor:

Snelle afhandeling

Door het formulier volledig in te vullen, kunnen we uw schade sneller verwerken.

Reparatie in de buurt

Altijd een professioneel en vakkundig schadeherstel van uw caravan of camper door een CaravanRepair specialist bij u in de buurt.

Professionele reparatie

Onze CaravanRepair-specialisten staan klaar om uw voertuig vakkundig te herstellen.

Levenslange garantie*

Wij staan achter onze reparaties met een levenslange garantie* op de herstelde caravan- of camperwanden volgens de CaravanRepair methode en uitgevoerd door onze gecertificeerde CaravanRepair dealer.

Geen reparaties van chalets of stacaravans

Alléén campers of caravans (achter de auto)

Schade opgelopen?

Schadeformulier: Schade opgelopen aan uw caravan of camper dat is al vervelend genoeg. Kies dan voor een professioneel en vakkundig schadeherstel van uw caravan of camper en ga naar een CaravanRepair specialist. Er is altijd wel een CaravanRepair specialist bij u in de omgeving.

De CaravanRepair High-tech reparatie methode is een speciale uitgekiende techniek om alle geprofileerde caravan en camper wanden professioneel te herstellen. Dankzij deze professionele en speciale uitgekiende techniek zijn we in staat om elke caravan en of camperwand reparatie volledig onzichtbaar te herstellen. Of het nu gaat om een kleine kras, deuk of een grotere krasdeuk, hagelschade of een scheur in de caravan of camperwand het wordt snel, onzichtbaar en vakkundig gerepareerd. Wat voor schade u ook heeft opgelopen, het is al vervelend genoeg en dan zit u niet te wachten op al dat gedoe er omheen.

Vul direct het schadeformulier zo volledig mogelijk in en voeg indien mogelijk wat foto´s toe, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de schade volledige schade afhandeling voor u te regelen. Zonder al dat gedoe er omheen De schade is al vervelend genoeg vinden wij. klik hier voor onze werkwijze.

Kies voor professioneel en snelle caravan of camper schadereparatie. Alle CaravanRepair dealers zijn speciaal gecertificeerde caravan of camper schadeherstellers, en er zit er altijd wel een bij u in de buurt. De CaravanRepair Group is een Europese keten van caravan en camper gespecialiseerde schadeherstellers. die allemaal borg staan voor professioneel en deskundig herstel van uw caravan of camper. Daarnaast geven we op al onze door herstelde caravan of camperwand reparaties een levens lange garantie* Ons High-tech caravanwand herstel systeem wordt door alle verzekeraars geaccepteerd en vergoed. Klik hier meer garantie informatie.

  Klantgegevens

  Informatie over de schade

  WAWA + beperkte cascoWA + volledige casco (all-risk)Niet verzekerd

  Foto´s

  Gegevens voertuig

  VRAGEN OVER SCHADE AAN UW CARAVAN OF CAMPER, STELT U AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

  NEEM CONTACT OP VIA WHATSAPP!

  Scan de QR-code met uw mobiele telefoon en stuur ons een bericht.

  Ga naar de bovenkant