FAQ items aan het laden...

Opleiding Caravantechnicus

Volg een opleiding tot caravantechnicus bij CaravanRepair
Levenslange garantie op wandschade reparaties

Bij het herstellen van caravanschade komt behoorlijk wat werk bij kijken. Een opleiding Caravantechnicus volgen bij CaravanRepair is een must u bent bent dan aan het juiste adres voor een professionele opleiding. voor het repareren van caravan wanden. Het is dan ook goed om eens bij ons een ste informeren naar wat wij op dit gebied allemaal voor u kunnen betekenen. U kunt bij ons terecht voor verschillende opleidingen van eenvoudigen basis trainingen tot een volledige caravantechnicus. We hebben een opleidingscentrum waar zeer ervaren trainers klaarstaan om u te helpen ook caravantechnicus te worden. Wij leiden monteurs op in herstellen van geprofileerde caravanwanden.
Aan de slag met een goede caravantechnicus opleiding
Wij leiden monteurs op in het herstel van geprofileerde caravanwanden. Onze opleidingen hebben verschillende niveaus die allen door zeer ervaren trainers worden gegeven. De opleiding caravanherstel basis is bestemd voor personen die zich bezig willen gaan houden met kleine cosmetische schades, denk aan kleine deukje of diepe krassen in de caravanwand. De opleiding gevorderden is meer bedoeld voor die monteurs de de grotere deuken of een scheur in de caravanwand wil herstellen.En is bedoeld voor monteurs met wat meer ervaring in caravanwandherstel. Voor monteurs met enige jaren ervaring is de caravantraining voor de ministructuur weg gelegd dit vereist wel enig niveau. voor al deze trainingen hebben wij een eigen concept ontwikkeld om geprofileerde caravanwanden mee te repareren. In ons opleidingscentrum in Dronten leren wij u alles over hoe we hierbij te werk gaan. klik hier voor meer informatie.

Meer weten over onze caravantechnicus opleiding?
Als u meer wilt weten over onze opleiding tot caravantechnicus, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen met uw vragen. Wilt u uzelf bezig gaan houden met caravanreparaties? Dan is het goed om onze opleiding te komen volgen. Het is goed om voor u begint aan onze cursus wel al enige ervaring te hebben. We hebben meerdere verschillende cursussen voor u klaarstaan, die allemaal worden gegeven door ervaren mensen. U kunt uzelf heel eenvoudig opgeven voor onze opleiding via het formulier op onze website. U krijgt dan snel te horen wanneer de opleiding gaat starten en waar u precies verwacht wordt. We hopen u dan ook snel te mogen begroeten bij onze opleiding. Wilt u terug keren naar de homepage klik hier.

VRAGEN OVER UW CARAVAN- OF CAMPERSCHADE, VRAAG HET AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

LAAT ONS U TERUGBELLEN

Vul uw telefoonnummer in op het onderstaande formulier en onze medewerkers nemen contact met u op