FAQ items aan het laden...

Opleidingscentrum Dronten

Opleidingscentrum Dronten

Levenslange garantie op wandschade reparaties

Ons opleidingscentrum Dronten is een professioneel opleidingscentrum waar de opleidingen op een hoog niveau staan. alle opleidingen worden door zeer ervaren trainers verzorgd, wat garant. staat voor een gedegen opleiding.                  Ons trainingscentrum in Dronten is modern en er wordt gewerkt met de allernieuwste technieken. Het High-tech wandreparatie systeem waar de cursisten mee werken is van zeer hoge kwaliteit en zorgen samen met gedegen opleiding voor ongekende goede resultaten. In ons opleidingscentrum Dronten worden verschillende trainingen gegeven op diverse niveau, met al eindresultaat een professionele caravan of camper (wand) schadehersteller die perfecte en volledig onzichtbare reparatie kan afleveren. De cursisten kunnen na de opleidingen dan ook met een gerust hart een levenslange garantie geven op de uitgevoerde herstelwerkzaamheden aan de caravan of camper. Klik hier voor meer informatie!

Een gedegen opleiding voor caravanwandherstel?

Een goede opleiding voor caravanwandherstel vindt u bij ons opleidingscentrum Dronten. Tijdens onze opleidingen voor caravan schadehersteller in Dronten is er veel aandacht voor praktijk. Ons beproefde CaravanRepair concept is gericht op de praktijk en dat staat ook tijdens de opleidingen centraal. Ons High-tech CaravanRepair systeem kent voor de cursisten na de opleiding geen geheimen meer. En zorgt na de opleiding voor tevreden en professionele resultaten.  Klik hier om terug te keren naar de homepage.

Onze opleidingen in caravanwandherstel kent verschillende gradaties.

Onze caravanreparatie opleidingen voor wandherstel kent verschillende niveau’s  van opleidingen voor beginners tot gevorderde specialisten is ons opleidingscentrum Dronten een must.  Ook personen die hun kennis en vaardigheden nog eens willen aanscherpen is er een opleiding. Voor de opleiding caravanwand herstel voor gevorderden is echter wel enige ervaring en niveau vereist. Omdat er tijdens deze opleidingen gebruik gemaakt wordt van speciale technieken en producten, is er wel een bepaald niveau vereist. Wilt u meer informatie over de kosten? Kijk op onze website bij de tabel. Voor vragen kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. of klik hier voor meer informatie!

VRAGEN OVER UW CARAVAN- OF CAMPERSCHADE, VRAAG HET AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

LAAT ONS U TERUGBELLEN

Vul uw telefoonnummer in op het onderstaande formulier en onze medewerkers nemen contact met u op