Een opleiding tot caravantechnicus volgen bij CaravanRepair®

Het repareren van een caravan is iets waar behoorlijk wat werk bij komt kijken.

Bij CaravanRepair® bent u aan het juiste adres voor een professionele reparatie van uw caravan. Het is dan ook goed om eens bij ons te kijken wat wij op dit gebied allemaal voor u kunnen betekenen. Maar, we bieden bij CaravanRepair® meer dan alleen maar reparaties. U kunt bij ons namelijk ook een opleiding tot caravantechnicus volgen. We hebben een opleidingscentrum waar zeer ervaren trainers klaarstaan om u te helpen ook caravantechnicus te worden. Wij leiden monteurs op in herstel van geprofileerde caravanwanden.

De caravantechniek wordt steeds complexer en ingewikkelder, ook worden er steeds weer andere en nieuwe technieken toegepast in b.v. het verlijmen en het plaatsen van b.v. andere materialen van caravanwanden.

We zien dat ook verzekeraars steeds vaker toezien dat schade aan caravans gerepareerd wordt. Dit werkt kostenbesparend en verlengt de levensduur van een caravan. Er hoeft dan geen hele nieuwe caravanwand geplaatst te worden en het risico van lekkage wordt daarbij voorkomen. Een goede caravantechnicus weet wat er allemaal bij komt kijken om een perfecte reparatie uit te kunnen voeren. Klik hier voor meer informatie!

In het CaravanRepair® opleidingscentrum bent u aan het juiste adres voor een professionele opleiding.

Wij leiden monteurs op in herstel van geprofileerde caravanwanden. De opleiding caravanwand herstel (basis) is bestemd voor personen die zich bezighouden of willen gaan houden met caravan reparaties. Voor de opleiding caravanwand herstel (gevorderden) is enige ervaring in wandherstel een vereiste. De opleiding caravanwand herstel (ministructuur) is bestemd voor personen die al enige jaren ervaring hebben in caravan reparatie, in deze opleiding wordt gebruik gemaakt van speciale producten en technieken, dit vereist wel enig niveau. kijk ook eens voor meer informatie hier.                                                                                                                                                                                                                                                         Interesse gewekt?   Vul het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.