Camper in naderende storm met hagelbuien

Unieke hagelwerende Coating voor camper en caravandaken: Geen hagel- of vochtschade meer. En problemen met waterlekkage via het dak behoren tot het verleden.

Hagelschade aan uw Caravan of Camperdak? laat uw voortuig voorzien van een unieke hagelwerende coating.

Als caravan- of camperbezitter  ben je vast wel bekend met de gevaren van flinke hagelbuien. Je ziet het donkere wolkendek al naderen en hoopt dat jouw camper of caravan gespaard blijft van de harde hagelstenen die naar beneden komen. Helaas is hagelschade een steeds groter en met het sterk wissellende klimaat een veelvoorkomend probleem aan het worden waar veel camper- en caravanbezitters mee te maken kunnen krijgen. Gelukkig is er een oplossing die jouw caravan-of camperdak tegen deze vorm van schade kan beschermen. met de unieke hagelwerende coating hoef je je geen zorgen meer te maken over lekkage of deuken veroorzaakt door hagelstenen.

Wat maakt deze coating zo bijzonder?

Deze unieke hagelwerende coating is ontworpen om extreme weersomstandigheden te weerstaan, waaronder hevige hagelbuien. De coating zorgt voor bescherming tegen lekkage problemen en hagelschade aan je camper- of caravandak. Het product bestaat uit een duurzame coating die als bescherming op het camper-of caravandak wordt aangebracht.

De coating heeft een aantal unieke eigenschappen die ervoor zorgen dat jouw voertuig voor altijd beschermd blijft:

  • Hagelbestendigheid: De coatinglaag is ontworpen om de impact van hagelstenen te absorberen en te verspreiden, waardoor ze minder schade aanrichten aan het dak. De coating beschermt het dak tegen hagelstenen tot 25 mm doorsnee en die met een valsnelheid van 120 km per uur neerkomen.
  • Waterdichtheid: De coating zorgt er ook bij uitstek voor dat er geen water door het dak naar binnen kan sijpelen.Vaak nog in goede staat verkerende wat oudere campers of caravans met vochtproblemen zijn na een behandeling van deze unieke coating weer geheel vochtdicht waardoor de het weer jaren mee kan en vochtvrij blijft.
  • Lange levensduur: De coating is duurzaam en gaat lang mee. Het biedt een langdurige bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, inclusief UV-straling en corrosie. 
  • Onderhoudsgemak: Deze unieke coating vereist minimaal onderhoud. Het is bestand tegen vuilstof en andere verontreinigingen, waardoor je tijd en moeite bespaart bij het schoonmaken van je camper of caravan.

Hoe wordt de hagelwerende en vochtwerende coating aangebracht?

Het aanbrengen van de unieke hagelwerende coating is een proces dat professioneel moet worden uitgevoerd. Een gespecialiseerd bedrijf in Lemmer Nederland brengt de coating aan op het dakoppervlak met behulp van geavanceerde technieken en materialen, zodat de coating optimaal hecht en lang meegaat.

Na de applicatie moet de coating voldoende tijd krijgen om te drogen en uit te harden. Zodra dit proces is voltooid is het klaar en kun je zonder zorgen door hagelbuien rijden.

Onze CaravanRepair dealer te Lemmer is het enige bedrijf dat in Nederland deze unieke en gepatenteerde reparatie methode toepast en verstrekt 4 jaar garantie op de methode.

Voordelen van deze unieke coating zijn.

  • Bescherming: je camper-of caravan is beschermd tegen hagel- en vochtschade, wat kan resulteren in aanzienlijke kosten voor reparaties. Bij sommige camper-of caravandaken zijn de daken niet of nauwelijks te vervangen (Hymer).
  • Verhoogde waarde: Een camper -of caravan met een hagelwerende daklaag heeft een hogere verkoopwaarde. Daarnaast kan het ook nog eens in de verzekeringspremie schelen.

Kom Nu in Actie!

Heeft u te maken met hagelschade of vochtproblemen aan uw camper of caravan? Vul dan direct het formulier in zodat we voor u aan het werk kunnen gaan.

Nieuws items

VRAGEN OVER SCHADE AAN UW CARAVAN OF CAMPER, STELT U AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

NEEM CONTACT OP VIA WHATSAPP!

Scan de QR-code met uw mobiele telefoon en stuur ons een bericht.

Ga naar de bovenkant