FAQ items aan het laden...

Caravan schade Drachten

Caravan schade Drachten
Hoe fijn een caravan ook is om mee op vakantie te gaan, er is altijd een risico dat er onderweg of thuis schade ontstaat. Dan is het fijn dat caravan schade Drachten er voor u is. Schade kan ontstaan door slijtage, maar ook door een ongelukje. Voorbeelden van caravanschades, zijn schades aan de caravanwand, het dak en de vloer, lekkages of defecte onderdelen, zoals een raam. Omdat niet iedere bedrijf gespecialiseerd is in reparatie van caravanschades bent u bij Veneboer Caravans BV aan het juiste adres, een bedrijf die uw caravan schade in Drachten vakkundig kan repareren.Klik hier voor meer informatie!
Caravan reparatie Drachten
Het laatste waar u op zit te wachten is terugkerende schade na een reparatie. Dit is nogal eens het geval als uzelf probeert de schade te herstellen of een ondeskundig bedrijf inschakelt. In de meeste gevallen is de caravan schade niet goed verholpen en zorgt dat voor problemen. Wij willen onze klanten wel de zekerheid bieden op deskundige caravan reparatie in Drachten en komt u niet voor onnodige kosten te staan. Veneboer Caravans B.V. tel +31(0) 512-521111 het adres voor al uw caravanschades.

Het caravan schade bedrijf Drachten

Omdat voor caravan schade Drachten, het repareren van caravans voor hun  dagelijks werk is, is Veneboer Caravans BV te Drachten inmiddels een specialistisch caravan reparatie bedrijf. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten schades aan uw caravan. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs zorgen voor een goed eindresultaat en u heeft recht op garantie op al onze reparatiewerken. Meld uw schade via onze website en wij nemen contact met u op.

Wilt u direct uw caravanschade melden?

Heeft uw caravan of camper schade opgelopen, vul dan het online schadeformulier in en wij nemen contact met u op.

VRAGEN OVER UW CARAVAN- OF CAMPERSCHADE, VRAAG HET AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

LAAT ONS U TERUGBELLEN

Vul uw telefoonnummer in op het onderstaande formulier en onze medewerkers nemen contact met u op