FAQ items aan het laden...

CaravanRepair Barcelona

CaravanRepair Barcelona in Spanje

Levenslange garantie op wandschade reparaties

CaravanRepair Barcelona is een onderdeel van de CaravanRepair Group. Gespecialiseerd in het herstel van caravan en camperschade. De CaravanRepair methode is een techniek om alle geprofileerde caravan- of camperwanden onzichtbaar te herstellen. Doormiddel van onze Hightech reparatie methode wordt een (copy) van de geprofileerde caravan (zij)wand gemaakt. de hierdoor verkregen mal wordt over het beschadigde caravandeel geplaatst, en wordt daarna met een speciaal voor deze methode ontwikkelde product geinjecteerd. Na uitharden van het speciale vulmiddel heeft de caravan-of camperwand de originele structuur weer overgenomen, en is de caravanschade volledig onzichtbaar hersteld.  Heeft u een caravan of camperschade, deuken en scheuren, krassen of hagelschade of misschien zelfs vochtschade? De specialisten van de CaravanRepair Group zorgen dat uw caravan of camper er weer in optimale staat wordt gebracht. De caravantechniek wordt steeds complexer en ingewikkelder, er worden steeds weer andere en nieuwe technieken toegepast in bijvoorbeeld het verlijmen van caravanwanden. Wij staan gerant voor een professionele oplossingen en service.

CaravanRepair Group heeft een netwerk van goede en professionele partners voor caravan herstel.

Dankzij ons uitgekiende en gepatenteerde caravan reparatie systeem zijn we in staat om alle geprofileerde caravan / camperwinde onzichtbaar te herstellen. Of het nu gaat om een klein dekje of een grotere deuk, hagelschade, scheur of een krasdeuk. of zelfs vochtschade in uw caravan of camper het kan snel en vakkundig en onzichtbaar hersteld worden. Door het gebruik van de perfect op elkaar afgestemde producten en materialen is het mogelijk om zelfs 10 jaar garantie te verlenen op elke caravanRepair reparatie uitgevoerd door een gecertificeerd caravanRepair dealer. De CaravanRepair Group de grootste Europese  caravan schadeketen van caravan schadeherstellers in Europa en actief in 8 landen. Dit netwerk werkt alleen met professionals die zorgen voor een optimale kwaliteit en deskundigheid, en geven een uitstekende service en garantie op al hun reparaties. Alle dealers worden jaarlijks gecertificeerd. Klik hier voor meer info.

CaravanRepair is actief in groot deel van Spanje

Het CaravanRepair concept is een uitgekiend en professioneel caravanreparatie concept dat inmiddels actief is in 8 landen waaronder België, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Polen en Nederland. CaravanRepair is de grooste schade keten van professionele caravanschadehermtellers in Europa. De CaravanRepair Group werkt met een gepatenteerd repair-systeem dat hiervoor speciaal ontwikkeld is en dat door alle verzekeringsmaatschappijen wordt geaccepteerd.                        Al onze caravanspecialisten volgen jaarlijks onze speciale CaravanRepair trainingen, op deze manier garanderen wij onze kwaliteit. Een goed opleiding is de beste garantie voor kwaliteit. Klik hier voor meer informatie!

VRAGEN OVER UW CARAVAN- OF CAMPERSCHADE, VRAAG HET AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

LAAT ONS U TERUGBELLEN

Vul uw telefoonnummer in op het onderstaande formulier en onze medewerkers nemen contact met u op