FAQ items aan het laden...

CaravanRepair Dealer

CaravanRepair dealer
Levenslange garantie op wandschade reparaties

Een CaravanRepair dealer maakt deel uit van de CaravanRepair Group Europe en zijn gespecialiseerd in het herstel van caravan en camperschades. Heeft u een caravan of camperschade, deuken en scheuren, krassen of hagelschade of misschien zelfs vochtschade? Wij als CaravanRepair specialist zorgen dat uw caravan er weer in optimale staat wordt gebracht. Bij CaravanRepair bent u aan het juiste adres voor een professioneel schadeherstel. en wij nemen alla zorgen uit handen. CaravanRepair werkt met het beproefde caravanRepair systeem om uw caravanschade onzichtbaar te herstellen. De caravantechniek wordt steeds complexer en ingewikkelder, er worden steeds weer andere en nieuwere technieken toegepast in bijvoorbeeld het verlijmen van caravanwanden.
De CaravanRepair dealer is een goede partner voor u caravanreparaties.
De CaravanRepair Group de grootste Europese  caravan schadeketen van caravan schadeherstellers in Europa en inmiddels actief in 8 landen. Dit netwerk werkt alleen met professionele die zorgen voor een optimale kwaliteit en deskundigheid, en geven een uitstekende service en garantie op al hun reparaties. Alle monteurs worden jaarlijks gecertificeerd, pas na het behalen van hun jaarlijkse behaalde certificaat gaan zij aan de slag met het herstellen van uw caravan.Klik hier voor meer info.

Gradaties in opleiding CaravanRepair trainingen

Onze CaravanRepair trainingen zijn opleidingen voor caravanwandherstel van beginners tot gevorderden en professionals die hun kennis willen bijscholen. We hebben allereerst de basisopleiding caravanwand herstel. Deze is geschikt voor iedereen die zich bezig wil gaan houden met caravan reparaties. Ook personen die hun kennis en vaardigheden willen bijhouden, bijspijkeren en opfrissen komen in aanmerking voor deze opleiding. Voor de opleiding caravanwand herstel voor gevorderden is wel enige ervaring vereist. Als laatste hebben we dan nog de opleiding caravanwand herstel ministructuur. Deze is geschikt voor monteurs die al een aantal jaren ervaring hebben met het herstellen van caravanwanden. Omdat er tijdens deze opleiding gebruik gemaakt wordt van speciale technieken en producten is er wel een bepaald niveau vereist. Wilt u meer informatie over de kosten? Klik hier voor meer informatie!

Om terug tekenen naar de homepage klik hier.

VRAGEN OVER UW CARAVAN- OF CAMPERSCHADE, VRAAG HET AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

LAAT ONS U TERUGBELLEN

Vul uw telefoonnummer in op het onderstaande formulier en onze medewerkers nemen contact met u op