CaravanRepair training

CaravanRepair trainingen, worden uitsluitend gegeven door zeer ervaren trainers

CaravanRepair® Group

Levenslange garantie op wandschade reparaties

Het repareren van een caravan is iets waar behoorlijk wat werk bij komt kijken. Bij CaravanRepair bent u aan het juiste adres voor een professionele CaravanRepair trainingen voor caravan reparaties. U kunt bij ons terecht voor alle CaravanRepair trainingen om een caravantechnicus. We hebben een opleidingscentrum waar zeer ervaren trainers klaarstaan om u te helpen om caravantechnicus te worden. wij leiden monteurs op in het herstel van geprofileerde caravan en camperwanden. De caravantechniek wordt steeds complexer en ingewikkelder, ook worden er steeds weer andere en nieuwe technieken toegepast in bijvoorbeeld het verlijmen van caravanwanden. Ook het plaatsen en gebruiken van andere materialen maakt het soms complexer.

Een goede opleiding tot caravantechnicus is een must voor de kwaliteit.

Tijdens de opleiding van CaravanRepair trainingen in Dronten is er veel aandacht voor het herstellen van caravanwanden. Het beproefde caravanrepair concept staat tijdens deze opleiding centraal. Dit systeem kent straks geen geheimen meer voor de monteurs. Uiteraard is er ook alle aandacht voor eventuele veranderingen en verbeteringen. Er wordt nogal eens iets aangepast als het gaat om bijvoorbeeld het verlijmen van de caravanwanden. Onze gecertificeerde monteurs weten daar straks alles van. Pas na het behalen van het certificaat gaan zij aan de slag met het herstellen van caravanwanden.Klik hier voor meer info.

 
Caravan schade CaravanRepair dealer

Caravan of camperschade melden?

Heeft uw caravan of camper schade opgelopen, vul dan het online schadeformulier in en wij nemen contact met u op.

CaravanRepair trainingen

Gradaties in opleiding CaravanRepair trainingen

Onze CaravanRepair trainingen zijn opleidingen voor caravanwandherstel van beginners tot gevorderden en professionals die hun kennis willen bijscholen. We hebben allereerst de basisopleiding caravanwand herstel. Deze is geschikt voor iedereen die zich bezig wil gaan houden met caravan reparaties. Ook personen die hun kennis en vaardigheden willen bijhouden, bijspijkeren en opfrissen komen in aanmerking voor deze opleiding. Voor de opleiding caravanwand herstel voor gevorderden is wel enige ervaring vereist. Daarnaast hebben we nog CaravanRepair trainingen voor de opleiding caravanwandherstel ministructuur. Deze is geschikt voor monteurs die al een aantal jaren ervaring hebben met het herstellen van caravanwanden. Omdat er tijdens deze opleiding gebruik gemaakt wordt van speciale technieken en producten is er wel een bepaald niveau vereist. Wilt u meer informatie over de kosten? Klik hier voor informatie!

Om terug te keren naar de homepage klik hier.

 

Op zoek naar een CaravanRepair® reparateur bij u in de buurt?

Onze schadeherstellers zijn verspreid over heel Europa actief!

VRAGEN OVER SCHADE AAN UW CARAVAN OF CAMPER, STELT U AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

NEEM CONTACT OP VIA WHATSAPP!

Scan de QR-code met uw mobiele telefoon en stuur ons een bericht.

Ga naar de bovenkant