FAQ items aan het laden...

Caravan repair training

Caravan reparatie opleiding

Caravan reparatie is een veel voorkomend verschijnsel. Een goede caravan repair training is dan een must. Caravanschade is een veel voorkomend iets, waar naast veel kennis ook veel kennis voor nodig is. De caravantechniek wordt steeds complexer en ingewikkelder door de voortdurende ontwikkeling en toepassing van nieuwe technieken. Kijk bijvoorbeeld naar het verlijmen van de wanden, dat gebeurt tegenwoordig heel anders dan een paar jaar geleden, daarnaast worden ook steeds weer nieuwe materialen gebruikt, bijvoorbeeld dunnere caravanwanden om gewichtsbesparing te bereiken. Alleen daarom al is een goede opleiding noodzakelijk. Klik hier voor meer info!

Opleiding voor caravan reparatie

Wij leiden monteurs op in het repareren van geprofileerde caravan- en camperwanden. De opleidingen bevatten verschillende stadia van een beginnende caravan monteur tot de meest gevorderde caravanwand reparateur. Tijdens de opleiding maken we gebruik van de meest geavanceerde reparatiemethode. De CaravanRepair reparatiemethode is speciaal ontwikkeld om caravanreparaties professioneel en onzichtbaar te maken. Het High-tech reparatiesysteem, een revolutionair caravanwand reparatiesysteem, is speciaal ontwikkeld om caravanwandschade onzichtbaar te repareren. Klik voor meer informatie hier!

Caravan reparatie opleiding is een must.

De basis voor een goede caravan reparatie is een goede en professionele caravan reparatie opleiding. Een goed opgeleide monteur is het visitekaartje voor het bedrijf. CaravanRepair heeft een eigen opleidingsconcept ontwikkeld om schade aan geprofileerde caravan- en camperwanden onzichtbaar te repareren. In ons eigen opleidingscentrum leren wij u alles over onze werkwijze. We zien ook steeds meer verzekeraars die een geprofileerde caravan- of camperwand willen laten repareren in plaats van een hele zijwand te vervangen, nog afgezien van de vraag of het met de nieuwe lijmtechnieken verstandig is om bij een deuk of lange kras de wand te vervangen. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u direct uw caravanschade melden?

If your caravan or motorhome has been damaged, please fill in the online damage form and we will contact you.

QUESTIONS ABOUT YOUR CARAVAN OR CAMPER DAMAGE, ASK THE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

LET US CALL YOU BACK

Enter your phone number in the form below and our staff will contact you