FAQ items aan het laden...

Caravan reparatie opleiding

Caravan reparatie opleiding
Caravan reparatie is een veelvuldig voorkomend fenomeen. Een goede caravan reparatie opleiding is dan een must. Caravan schade is een veel voorkomend iets, wat naast veel kennis vereist. De caravantechniek wordt steeds complexer en ingewikkelder door dat er steeds weer nieuwe technieken worden ontwikkeld en toegepast.  Kijk bijvoorbeeld eens na het verlijmen van de wanden dat gebeurd tegenwoordig heel anders dan wat jaren geleden, daarnaast worden er ook steeds weer nieuwe materialen toegepast b.v dunnere caravanwanden op gewichtsbesparing te realiseren. Alleen daarom al is een goede opleiding noodzakelijk. Klik hier voor meer info!
Opleiding voor Caravan reparatie
Wij leiden monteurs op in het caravan herstel van geprofileerde caravan en camperwanden. De opleidingen bevatten verschillende stadia’s  van een beginend de caravan monteur tot aan de meest gevorderde caravanwand hersteller. Tijdens de opleiding maken we gebruik van de meest geavanceerde reparatie methode. De CaravanRepair reparatie methode is speciaal ontwikkeld om caravanreparaties professionele en onzichtbaar te herstellen. Het High-tech reparatie systeem dat een revolutionair caravanwand reparatie systeem is, is speciaal ontwikkeld om caravan wandschade onzichtbaar te herstellen. Klik hier voor meer informatie!

Caravan reparatie opleiding is een must.
D basis voor een goede caravan reparatie, is een goede en professionele  caravan reparatie opleiding. Een goed opgeleide monteur is het visitekaartje voor het bedrijf. CaravanRepair heeft een eigen opleidingsconcept ontwikkeld om schade aan geprofileerde caravan en camper wanden onzichtbaar te herstellen. In ons eigen trainingscentrum  leren we u alles over hoe we hierbij te werk gaan. Ook zien we steeds meer verzekeraars die willen dat een geprofileerde caravan of camperwand gerepareerd wordt in plaats van een hele zijwand te vervangen, nog afgezien of het met de nieuwe verlijming technieken wel verstandig is om bij een deuk of  lange kras de wand te vervangen. Klik voor meer informatie eens hier.

Wilt u direct uw caravanschade melden?

Heeft uw caravan of camper schade opgelopen, vul dan het online schadeformulier in en wij nemen contact met u op.

VRAGEN OVER UW CARAVAN- OF CAMPERSCHADE, VRAAG HET AAN DE CARAVANREPAIR® SPECIALIST

LAAT ONS U TERUGBELLEN

Vul uw telefoonnummer in op het onderstaande formulier en onze medewerkers nemen contact met u op